U planiranju i organizovanju nastave,  Blackbird primenjuje princip izbora najboljeg raspoloživog  programa  koji se stavlja na raspolganje polazniku. Kao zvanični distributer izdavačke kuće Cambridge University Press, Blackbird se nalazi na samom izvoru informacija o novim udžbenicima i nastavnim materijalima ovog vodećeg svetskog izdavača u oblasti učenja engleskog kao drugog jezika.

Po angažovanju u fundamentalnim istraživanjima u oblasti jezika, promociji inovatnivnih metoda u nastavi jezika, Izdavačka kuća Cambridge University Press je vodeći svetski izdavač čija izdanja koriste polaznici, nastavnici, obrazovne institucije, poslovne i druge organizacije širom sveta.

Tokom proteklih nekoliko godina, Cambridge English kombinuje iskustvo i ekspertizu dva renomirana tela Univerziteta u Kembridžu – Cambridge Assessment English, poznatog i kao Kembridžvi ispiti, i izdavačke kuće Cambridge University Press.

 

U jezičkoj školi Blackbird možete dobiti dodatne informacije o udžbenicima, priručnicima, nastavnim materijalima i drugim izdanjima kuće Cambridge University Press.