SUMMER ADVENTURE: 4-8 godina

Velika letnja avantura počinje u junu! Rezervišite mesto na vreme!
Družimo se od 22.06.2020. - 26.06.2020.

 

Učenje je bolje kada se uči kroz zabavu: jezička škola Blackbird vas poziva da nam se pridružite na jezičkim radionicama, kreativnim projektima i edukativnim aktivnostima za najmlađe.

Jezička interakcija u pripovedanju i oživljavanju savremenih i tradicionalnih priča, basni i bajki daje dragocen podsticaj za usvajanje vokabulara. U ugodnoj atmosferi školske biblioteke, deca koračaju na krilima mašte. Spontana kreativnost Storytelling aktivnosti pomaže da deca razviju ljubav ka čitanju i unaprede verbalnu kulturu na veoma ranom uzrastu.

Snaga dramatizacije počiva na dijalogu koji daje smisao situaciji. Jezik se uči i koristi u spontanom izražavanju namera, osećanja i misli. Bilo da se radi o lutkarskoj predstavi ili scenskom izvođenju poznate dečje basne, dramske predstave su jedan od izazova koji deca najviše vole i najradije prihvataju. Mala školska pozornica je ovog leta spremna za jezičke i glumačke podvige najmlađih polaznika.

Jezik se po pravilu lako uči kao sastavni deo neke kreativne aktivnosti. Zanimljive aktivnosti bojenja, crtanja i izrade različitih predmeta olakšavaju integraciju jezičkog iskustva i predstavljaju prve korake ka kasnijem vladanju složenim jezičkim i misaonim konceptima.  Letnja učionica je puna veselih boja i zvukova novih reči, koje podstiču dečju kreativnost i pomeraju granice saznanja.

Reči pesama se lako pamte, a pesme nas uvek iznova inspirišu. Učenje jezika kroz pesme predstavlja poseban doživljaj i otvara mogućnosti za asocijativno usvajanje vokabulara još od najranijeg uzrasta. Na letnjoj muzičkoj listi jezičke škole Blackbird svako će pronaći nešto posebno po čemu će zapamtiti ovo leto.

Deca uče istražujući svet u svom okruženju. Za male istraživače ne postoje granice vremena, prostora i jezika. Kroz seriju interaktivnih prezentacija i radionica, Blackbird vas ovoga leta vodi kroz neistražena prostranstva dalekih meridijana, čudesnog biljnog i životinjskog carstva i drevnih civilizacija.


Tu su još i: NTC radionice, zanimljiva laboratorija, svet filma, kvizovi, takimičenja i još puno toga…